Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!
Sign in to follow this  
Claudiu xD

„Senzaționala Simona!” | VIDEO: Halep a reușit lovitura zilei la debutul de la Wuhan

Recommended Posts

simona-halep-sarbatoreste-victoria-din-t

Simona Halep a reușit lovitura zilei de marți, la debutul său de la Wuhan, în partida din turul doi cu Barbora Strycova, câștigată cu 6-3, 6-2, într-o oră și 25 de minute.

Favorită patru în ultimul turneu Premier 5 al sezonului, Halep a avut o reacție de excepție la o scurtă a Strycovei, numărul unu mondial în proba de dublu în acest moment. Constănțeanca a făcut o cursă lansată spre fileu și a răspuns cu o contra-scurtă de efect, care a smuls multe aplauze.

WTA-ul s-a grăbit să laude execuția româncei, scriind pe contul de Twitter: „Senzaționala Simona”. În cinci ore, imaginile video cu lovitura zilei reușită de Simona Halep au strâns peste 10.000 de vizualizări.

Video =>> twitter.com/WTA/status/1176352690227560448

Halep, lovitura zilei, victorie și calificare în optimi „la pachet”
Simona Halep (6 WTA) a făcut un meci de revenire în circuit aproape perfect, câștigând de șase ori pe serviciul advers și având 70% puncte câștigate pe serva secundă a sportivei din Cehia, ajungând la 12 seturi consecutive adjudecate în fața Strycovei.

Meciul din turul doi a început cu game-uri și raliuri extrem de disputate, Halep și Strycova având nevoie de 26 de minute pentru a închide primele cinci game-uri. Românca și-a ridicat apoi nivelul și a închis manșa inaugurală cu patru game-uri consecutive, evoluând și mai convingător în setul secund. Cea mai frumoasă lovitură a meciului a venit în game-ul al șaselea al setului doi, cel care a consfințit totodată desprinderea decisivă a numărului șase mondial pe tabelă.

Românca a făcut uitate problemele fizice de anul trecut și speră acum să se apropie de cel mai bun rezultat al său de la Wuhan – semifinală în 2016. Pentru calificarea în optimi, Simona Halep are asigurate 105 puncte, depășindu-și deja numărul de puncte adunate în ultimele două turnee disputate în 2018 după US Open

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Noi suntem Cayro Romania. Viitoarea generație de jucători cu plăcerea de a juca. Data înființării noastre este 3 Septembrie 2018, încă de atunci încercând să facem comunitatea cât mai populată si cât mai preferată de fiecare jucător în parte. Echipa noastră este formată dintr-un grup de prieteni care dorește la rândul ei să-și mărească grupul, formând astfel un cerc cât mai mare de prieteni. Vă așteptăm alături de noi!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
  • Create New...