Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

Dănuț.

Manager Server
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Dănuț.

 • Rank
  Detinator - Happy.CayRo.Ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Model Reclamatie Admini: - Nickul tau: - Nickul Adminului Reclamat (exact): - Motivul Reclamatiei: - Dovada screenshot
 2. Nick'ul tau Dovada Adminul care te-a banat Motiv
 3. Numele tău: Dovadă: Nume/Motiv: Durată:
 4. Numele tau : Numele pe Server : Varsta : Ore jucate "link gametraker" : Link Test Wargods (obligatoriu) : Cuvant cheie din regulament regulament? : Esti Steam ON & OFF? : Poti ajuta serverul cu o donatie? : Ai mai fost admin? : Teamspeak (OBLIGATORIU)
 5. REGULAMENT HAPPY.CAYRO.RO Regulament General Nu folositi un limbaj obscen pe server veti primi gag/kick/ban 120 minute Suspectii de cod se anunta doar pe u@ altfel nu vor fi luati in considerar "la 3 anunturi pe "y" veti primi gag Pe hartile de AWP este interzis folosirea (armelor,HE,FLASH) se sanctioneaza cu kick/ban !! Retry'ul dupa gag se sanctioneaza cu ban 120 de minute Cine face monitor va fi advertizat si la 3 abateri va primi BAN permanent ! Folosirea programelor de a va face un joc mai "usor" este interzis BAN permanent ! Regulament Admini ! Nu va bateti joc de playeri/admini Nu abuzati de grade/nu suferiti Folosirea comenzilor pe alt admin este interzi Dati vot la timp (ultimile 5 minute 2-3 mape ) Nu dati UNBAN fara acordul unui Detinator-Fondator Dovada banului dat o pastrati maxim 24/H Nu va bagati peste alti admini la cereri WG,SS,DEMO Fiecare trebuie sa fie constient de ceea ce face si de decizia luata ! Motivele de ban date marsh,jet,iesi,interzise. Dati ban pe motivul corect ! Nu provocati certuri,discuti si altele intre voi Neprezentarea de Wg,SS,DEMO se pedepseste cu Ban permanent ! Daca lipsiti o perioada mai lunga de 7 zile va rugam luati legatura cu noi sau faceti o cerere de Absenta ! Nu aveti voie sa va faceti verificare intre voi ,Aveti ceva suspect anuntati un Grad mai mare Prezenta pe TS,activitate forum prezenta Sedinte ! *Echipa Happy va ureaza un joc si o colaboare placuta !!!! * *Nerespectarea REGULAMENTULUI impus de noi se va sanctiona dupa cauza (advertisment,minus,remove) *
 6. Sar'manaaaa:))) Ne certam noi daca e
 7. Prenume:Dan Varsta:25 Locatia:Augsburg Ocupatie:muncim să luam banii statului :)) Hobby-uri si pasiuni:Bere,bere bere :)) Nick CS:Dănuț. Mod preferat:Clasic Steam (on/off):On De unde ai auzit de CAYRO Romania ?:de la un prieten,de cand s-a deschis Acorda o nota comunitatii:10 Contact: Ahttps://steamcommunity.com/profiles/76561198436304857 Alte detalii: Bine v-am găsit,si sper sa avem o colaborare,si o prietenie,fără probleme!

Despre noi

Noi suntem Cayro Romania. Viitoarea generație de jucători cu plăcerea de a juca. Data înființării noastre este 3 Septembrie 2018, încă de atunci încercând să facem comunitatea cât mai populată si cât mai preferată de fiecare jucător în parte. Echipa noastră este formată dintr-un grup de prieteni care dorește la rândul ei să-și mărească grupul, formând astfel un cerc cât mai mare de prieteni. Vă așteptăm alături de noi!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...