Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

Dima_89C

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1. "Propun sa se scoata plugin-ul "slaylosers"." : Iti place sa tii de arma ? Contra. Se vor lungi rundele si apare sindromul de plictiseala stand dupa unii care au "strategii" pe public. 2. "In primul rand vreau sa va reamintesc desi stiu ca sunteti pe aceiasi lungime de unda cu mine" : Pana nu raspunzi corect la intrebarea cum dai ban la nick "." fara banmenu, esti pe alta unda. (Totusi, unde-s aia 12 ani de amx...) 3. "balada cu economii si bani" : E PUBLIC, 80 la suta din cei prezenti pe server habar nu au de asa ceva. Aici e un doar un singur raspuns. Din cauza la aceste "sunete" la fiecare frag cuiva de pe server i se va bloca CS-ul (daca are PC slab), respectiv ceilalti jucatori il vor vedea in poze. Acest lucru si-asa se intampla pe server din cauza altor plugin-uri, daca mai bagam si sunete, poti ajunge si la picarea serverului cand e full.
  2. - Nick: Dima_89C - IP: Static (93.116.18.44 ) - SteamID: STEAM_0:1:34000992 - https://steamcommunity.com/id/Suddenly_89/ - Ore: 72 de ore - https://www.gametracker.com/player/Dima_89C/5.254.86.248:27015/ (Pana la resetare erau mai multe ore)
  3. Nick: Toti adminii fragari IP: In special kiki si ASO SteamID: Degeaba il au Data & Ora: De fiecare data cand sunt pe server Motivul : Aici e mai mult de spus. Stiu ca e free game, dar unde e limita ? Unde e bunul simt ? Hai ca jucatorilor nu ai ce sa le ceri, dar astia care sunteti admini, chiar asa de tare va doare in p*la ? Voi in loc sa echilibrati, sa mutati afk la spec ca PTB-ul sa isi faca treaba, voi din contra dati rush runda de runda, apoi te trezesti cu jumate de server gol, deoarece multi isi baga ... Poate luati ceva masuri , nu asa cum v-a fost indiferent si la reclamatia adminului ASO, care imi dadea ban pe motiv total stupid. Succes voua, dar cu asa atitudine, nu prea ...

Despre noi

Noi suntem Cayro Romania. Viitoarea generație de jucători cu plăcerea de a juca. Data înființării noastre este 3 Septembrie 2018, încă de atunci încercând să facem comunitatea cât mai populată si cât mai preferată de fiecare jucător în parte. Echipa noastră este formată dintr-un grup de prieteni care dorește la rândul ei să-și mărească grupul, formând astfel un cerc cât mai mare de prieteni. Vă așteptăm alături de noi!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
  • Create New...