Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

Claudiu xD

Super-Moderator
  • Content Count

    225
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

Recent Profile Visitors

105 profile views
  1. Video-ul nu mai e disponibil . O sa se faca mici verificari si o sa se rezolve .
  2. Simona Halep a reușit lovitura zilei de marți, la debutul său de la Wuhan, în partida din turul doi cu Barbora Strycova, câștigată cu 6-3, 6-2, într-o oră și 25 de minute. Favorită patru în ultimul turneu Premier 5 al sezonului, Halep a avut o reacție de excepție la o scurtă a Strycovei, numărul unu mondial în proba de dublu în acest moment. Constănțeanca a făcut o cursă lansată spre fileu și a răspuns cu o contra-scurtă de efect, care a smuls multe aplauze. WTA-ul s-a grăbit să laude execuția româncei, scriind pe contul de Twitter: „Senzaționala Simona”. În cinci ore, imaginile video cu lovitura zilei reușită de Simona Halep au strâns peste 10.000 de vizualizări. Video =>> twitter.com/WTA/status/1176352690227560448 Halep, lovitura zilei, victorie și calificare în optimi „la pachet” Simona Halep (6 WTA) a făcut un meci de revenire în circuit aproape perfect, câștigând de șase ori pe serviciul advers și având 70% puncte câștigate pe serva secundă a sportivei din Cehia, ajungând la 12 seturi consecutive adjudecate în fața Strycovei. Meciul din turul doi a început cu game-uri și raliuri extrem de disputate, Halep și Strycova având nevoie de 26 de minute pentru a închide primele cinci game-uri. Românca și-a ridicat apoi nivelul și a închis manșa inaugurală cu patru game-uri consecutive, evoluând și mai convingător în setul secund. Cea mai frumoasă lovitură a meciului a venit în game-ul al șaselea al setului doi, cel care a consfințit totodată desprinderea decisivă a numărului șase mondial pe tabelă. Românca a făcut uitate problemele fizice de anul trecut și speră acum să se apropie de cel mai bun rezultat al său de la Wuhan – semifinală în 2016. Pentru calificarea în optimi, Simona Halep are asigurate 105 puncte, depășindu-și deja numărul de puncte adunate în ultimele două turnee disputate în 2018 după US Open
  3. Monica Niculescu (106 WTA) s-a calificat, marți, în optimile turneului de la Tașkent, grație victoriei cu 6-1, 7-5 în fața jucătoarei beneficiare de wildcard, Nigina Abduraimova (25 ani, 552 WTA). Eleva lui Călin Ciorbagiu i s-a alăturat, astfel, Soranei Cîrstea pe tabloul de 16 Primul set a fost dominat cu autoritate de Monica Niculescu, însă actul secund a fost mult mai echilibrat. Născută chiar la Tașkent, Abduraimova a reușit primul break, pentru 2-1, însă românca nu i-a permis să se desprindă. Niculescu a câștigat din nou pe serviciul advers și a servit pentru victorie la 5-3, dar Adburaimova a răspuns cu rebreak, iar soarta partidei a fost decisă de un șaselea break al Monicăi. Monica Niculescu va juca în optimi împotriva favoritei trei a tabloului principal, Alison Van Uytvanch, în timp ce Sorana Cîrstea (96 WTA), cap de serie 8 în Uzbekistan, se va duela cu belgianca Ysaline Bonaventure (123 WTA).

Despre noi

Noi suntem Cayro Romania. Viitoarea generație de jucători cu plăcerea de a juca. Data înființării noastre este 3 Septembrie 2018, încă de atunci încercând să facem comunitatea cât mai populată si cât mai preferată de fiecare jucător în parte. Echipa noastră este formată dintr-un grup de prieteni care dorește la rândul ei să-și mărească grupul, formând astfel un cerc cât mai mare de prieteni. Vă așteptăm alături de noi!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
  • Create New...