Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

CATEGORIE GENERALA

Forums

 1. Design

  Designul este un cuvant de origine engleza care se pronunta si care inseamna proiect, desen (de conceptie), schita (de conceptie). Folosirea termenului in domeniul desenului liber (arta) este fortata si deci nerecomandata.

  531
  posts
 2. Discutii Tematice / Socializare

  Discutiile intre membrii comunitatii despre subiecte care nu se incadreaza in celelalte sectiuni, chestionare, diverse curiozitati si stiri de zi cu zi.

  753
  posts
 3. Gaming / Multimedia / Tehnologie

  Stiri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri si discutii despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc. Cele mai recente melodii, anime, filme si seriale. Tutoriale, stiri si multe altele legate de IT.

  329
  posts

Despre noi

Noi suntem Cayro Romania. Viitoarea generație de jucători cu plăcerea de a juca. Data înființării noastre este 3 Septembrie 2018, încă de atunci încercând să facem comunitatea cât mai populată si cât mai preferată de fiecare jucător în parte. Echipa noastră este formată dintr-un grup de prieteni care dorește la rândul ei să-și mărească grupul, formând astfel un cerc cât mai mare de prieteni. Vă așteptăm alături de noi!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...