Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

Multimedia

Multimedia reprezinta continutul si media, ce folosesc o combinatie a diferitelor forme de continut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. Multimedia include o combinatie de text, audio, imagine, animatie, video sau forme de continut interactive.

Forums

 1. Muzica

  Muzica (din gr. mousikē) este arta combinarii notelor in succesiune si simultan intr-o forma placuta estetic, organizarea ritmica a acestor note si integrarea lor intr-o lucrare completa.

  170
  posts
 2. Filme

  Film este termenul utilizat pentru desemnarea, in acceptiune mai larga, a produsului final al artei si industriei cinematografice.

  47
  posts
 3. Seriale

  Un serial radiofonic sau tv este o productie difuzata deseori in prime time, care se bazeaza pe continuarea unei intrigi desfasurata treptat, pe parcursul mai multor episoade in emisiuni transmise la date diferite.

  3
  posts
 4. Carti

  O carte este o colectie de hartii, pergamente sau alte astfel de materiale, in forma de coli sau foi de cele mai multe ori egale intre ele si legate sau brosate intr-un volum.

  8
  posts
 5. Fan Fiction

  Cuvantul provine din limba engleza si vine de la cuvintele "Fan" si "Fiction". Scriind un fanfic te pui in locul scriitorului si sunt povesti inventate de tine sau inspirate din filme, seriale sau anime.

  • No posts here yet
 6. Actori

  Un actor este o persoana care interpreteaza un rol, intr-o productie dramatica. Termenul este folosit in mod normal pentru cineva care joaca in filme, teatru, televiziune sau radio.

  5
  posts

Despre noi

Noi suntem Cayro Romania. Viitoarea generație de jucători cu plăcerea de a juca. Data înființării noastre este 3 Septembrie 2018, încă de atunci încercând să facem comunitatea cât mai populată si cât mai preferată de fiecare jucător în parte. Echipa noastră este formată dintr-un grup de prieteni care dorește la rândul ei să-și mărească grupul, formând astfel un cerc cât mai mare de prieteni. Vă așteptăm alături de noi!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...