Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

  ADMINISTRATIE / DEZVOLTARE

  1. Zona Administrativa

   Noutati in legatura cu forumul, proiectele acestuia si serverele ce apartin comunitatii. Propuneri legate de forum, intrebari/probleme legate de forum/un server/contul dvs.

   191
   posts
  2. 798
   posts
  3. Asistenta Server

   Zona dedicata serverelor comunitatii. Aici va puteti afilia serverul in cadrul comunitatii noastre. Serverele afiliate beneficiaza de unele facilitati gratuite.

   51
   posts
 1. SERVERE PUBLICE

  1. 184
   posts
  2. Counter-Strike 1.6 Servere Officiale

   Serverele oficiale de Counter-Strike 1.6 ale comunitatii CAYRO Romania. Recomandam serverele din aceasta categorie datorita nivelului inalt al dezvoltarii si al configurarii profesionale, menite sa creeze o atmosfera cat mai placuta jucatorilor.

   11,472
   posts
 2. PROIECTE COMUNITARE

  1. 182
   posts
  2. 15
   posts
  3. Overwatch

   Ai un demo neconcludent ? Deschide un topic in aceasta sectiune, iar grupul Overwatch iti va oferii o analiza calitativa.

   15
   posts
  4. Warnight Edition's

   In aceasta sectiune veti gasi informatii despre competitiile de Warnight organizate pe aceasta comunitatea, programul, premiile si implicit si castigatorii.

   15
   posts
  5. Warday Edition's

   In aceasta sectiune veti gasi informatii despre competitiile de Warday organizate pe aceasta comunitatea, programul, premiile si implicit si castigatorii.

   1
   post
 3. CATEGORIE GENERALA

  1. Design

   Designul este un cuvant de origine engleza care se pronunta si care inseamna proiect, desen (de conceptie), schita (de conceptie). Folosirea termenului in domeniul desenului liber (arta) este fortata si deci nerecomandata.

   532
   posts
  2. Discutii Tematice / Socializare

   Discutiile intre membrii comunitatii despre subiecte care nu se incadreaza in celelalte sectiuni, chestionare, diverse curiozitati si stiri de zi cu zi.

   755
   posts
  3. Gaming / Multimedia / Tehnologie

   Stiri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri si discutii despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc. Cele mai recente melodii, anime, filme si seriale. Tutoriale, stiri si multe altele legate de IT.

   329
   posts
 4. ARHIVA GENERALA

  1. 309
   posts

Despre noi

Noi suntem Cayro Romania. Viitoarea generație de jucători cu plăcerea de a juca. Data înființării noastre este 3 Septembrie 2018, încă de atunci încercând să facem comunitatea cât mai populată si cât mai preferată de fiecare jucător în parte. Echipa noastră este formată dintr-un grup de prieteni care dorește la rândul ei să-și mărească grupul, formând astfel un cerc cât mai mare de prieteni. Vă așteptăm alături de noi!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...